Coronamaatregelen

CORONAMAATREGELEN TIJDENS DE RIJLESSEN

1.    Was thuis je handen met water en zeep voordat de rijles start.
2.    Hygiëne in de lesauto is op dit moment prioriteit; voordat je met de rijles start wordt het stuur, deur, stoel en andere bediening gereinigd.
3.    Voorafgaand aan de rijles ontsmet je je handen met desinfecterende gel. De gel is aanwezig in de lesauto.
4.    Iedereen dient de hygiënevoorschriften in acht te nemen en alleen naar de rijles te komen als je geen klachten hebt die kunnen wijzen op het virus.
Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, verkoudheid, kortademigheid of benauwdheidsklachten, ZEG TIJDIG JE RIJLES AF!
5.    Als gezinsleden of mensen in je omgeving ziek zijn met klachten die kunnen wijzen op het virus, ZEG TIJDIG JE RIJLES AF! 
6.    Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad? Overleg dan telefonisch en voorafgaand aan de rijles voor het maken van een vervolgafspraak.

Als iedereen zich houdt aan de richtlijnen, dan kunnen we op verantwoorde wijze de rijlessen geven.

                                                                         
TIP! THEORIE                                                                                 Webshop  

Begin op tijd met leren voor het theorie-examen en reserveer tijdig jouw examendatum. Via de webshop kun je lesmateriaal naar eigen keuze en behoefte bestellen, variërend van auto-theorieboeken tot online programma’s en online oefenexamens. Alle producten zijn altijd up-to-date en voldoen altijd aan de laatste CBR-examenrichtlijnen. Een goede beheersing van de theorie bevordert de voortgang van de rijlessen. 

Heb je vragen? Bel, mail of stuur een appje!

Maikel Epping Rijopleidingen

Rijschool IJsselstein