Theorie

Op zoek naar lesmateriaal voor het theorie-examen?

Vragen over dit onderwerp?
Vraag het aan Maikel
Neem contact op Maikel

Gratis oefenvragen en speedtheorie... Probeer nu!         Webshop                          
"Start op tijd met leren en vraag tijdig je theorie-examen aan"

Voordat je praktijkexamen mag doen, moet je natuurlijk eerst nog slagen voor het theorie-examen. Maikel Epping Rijopleidingen uit IJsselstein helpt je hierbij en zorgt voor de beste studiematerialen, variërend van auto-theorieboeken tot online programma’s en online oefenexamens. Een goede beheersing van de theorie bevordert de voortgang van de rijlessen. Als je de theorie goed beheerst zal je verkeerssituaties eerder en beter herkennen. Het aantal lessen dat je nodig hebt kan hierdoor verminderen.

Via de webshop kun je lesmateriaal naar eigen keuze en behoefte bestellen. Al onze producten zijn altijd up-to-date en voldoen altijd aan de laatste CBR-examenrichtlijnen. De online examentrainingen lijken op de echte CBR theorie-examens zodat je altijd goed voorbereid naar het CBR-examen gaat!

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Het theorie-examen kun je online reserveren via de site van het CBR. Je hebt hiervoor een DigiD nodig, zorg er dus voor dat je tijdig in het bezit bent van een persoonlijk DigiD.

Naast de zelfstudie kun je tijdens de rijlessen met vragen altijd bij mij terecht. 

Leerlingen die een online product hebben aangeschaft kunnen inloggen via 'Online inloggen'.

Online inloggen

Maikel Epping Rijopleidingen uit IJsselstein - De rijschool voor autorijlessen in IJsselstein - Nieuwegein