Maikel Epping

Met veel plezier en aandacht voor de persoonlijke behoeften van leerlingen geef ik autorijlessen in IJsselstein en omstreken. Elke leerling is anders met zijn of haar individuele eigenschappen. Dit vereist een op maat gesneden aanpak met oog voor de persoonlijke behoeften. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er op een ontspannen en prettige, maar vooral doeltreffende manier, rijlessen worden gegeven.

Kwaliteit, veiligheid en deskundigheid zijn niet de enige belangrijke eigenschappen voor een goede rijschool: een betrokken en persoonlijke benadering, waarbij de leerling zich op zijn gemak voelt, zijn net zo belangrijk. 

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van coachen en opleiden én een lesmethode in stappen met vaste modules zorgen voor een duidelijke en effectieve opleiding. Ik heb een duidelijke focus om van de leerling een bewuste, verantwoordelijke en veilige verkeersdeelnemer te maken met het uiteindelijke doel om in 1x te slagen voor het praktijkexamen!


Wil jij rijlessen volgen op een doeltreffende wijze in een prettige en ontspannen sfeer? Neem dan vandaag nog contact op met Maikel Epping Rijopleidingen.