Leuke tijden gehad met Maikel in de auto
Tom Gerritsma uit IJsselstein 25-5-2021 - "Leuke tijden gehad met Maikel in de auto altijd een gezellige en veel geleerd, zeker een aanrader!!"
Altijd gezellig en leerzaam tegelijk
Dominique van Oostrom uit Nieuwegein 24-5-2021 - "Altijd gezellig en leerzaam tegelijk."
De persoonlijke begeleiding vond ik heel prettig
Stef van Roest uit IJsselstein 11-5-2021 - "Erg leuke maar dan vooral leerzame lessen gehad bij Maikel. De persoonlijke begeleiding vond ik heel prettig, en er was altijd tijd voor een dolletje tijdens het lessen. Ik raad Maikel dan ook zeker aan!"
Maikel gaf goed aan waar aan gewerkt moest worden
Myrthe Marit Schupp uit IJsselstein 10-5-2021 - "De rijlessen waren gezellig en duidelijk. Maikel gaf goed aan waar aan gewerkt moest worden en had er ook geduld voor. Dankjewel voor het vertrouwen, mede waardoor ik in 1x geslaagd ben!"
Altijd fijne lessen gehad!
Britt Reinders uit IJsselstein 10-5-2021 - "Altijd fijne lessen gehad! Duidelijke uitleg en veel ruimte voor vragen."
Maikel stelde mij heel erg op mijn gemak
Frederique Terpstra uit IJsselstein 3-5-2021 - "Maikel stelde mij heel erg op mijn gemak ook als het niet altijd even goed ging. Hij bleef dan rustig en positief! Er was altijd een fijne sfeer in de auto en heb ik met veel plezier mijn rijlessen gehad. Ik zou Maikel zeker aanraden als rij instructeur!"
Fijne uitleg elke keer en daardoor leer je snel
Kiki van Kleef uit IJsselstein 30-4-2021 - "Heb altijd hele leuke en gezellige lessen gehad. Fijne uitleg elke keer en daardoor leer je snel."
Dankjewel Maikel voor de leuke en gezellige tijd.
Stan Lindenaar uit IJsselstein 21-4-2021 - "Dankjewel Maikel voor de leuke en gezellige tijd. Maikel neemt goed de tijd om alles uit te leggen, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben! Nogmaals bedankt Maikel!!"