Rabobank

Starter van de Maand: Maikel Epping Rijopleidingen - IJsselstein

LinkedIn 6 februari 2020:

Maikel Epping uit IJsselstein is met zijn autorijschool Starter van de Maand bij Rabobank Utrechtse Waarden e.o. Maikel geeft autorijlessen in IJsselstein e.o. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van coachen, opleiden én een lesmethode in stappen met vaste modules, zorgen voor een duidelijke en effectieve opleiding. Maikel zegt ”ik wil van iedere leerling een bewuste, verantwoordelijke en veilige verkeersdeelnemer maken, met uiteindelijk het doel in één keer te slagen voor het praktijkexamen”. Bij de rijschool van Maikel draait het niet alleen om kwaliteit, veiligheid en deskundigheid maar ook om een persoonlijke benadering waarbij de leerling zich op zijn gemak voelt.

Heb je interesse of wil je een proefles aanvragen? Bezoek dan de website https://lnkd.in/gwwbG2c of laat een bericht achter op zijn Facebookpagina.

Eigen bedrijf starten? Het is belangrijk om een sterke start te maken. Het eerste jaar krijg je bij ons Startersvoordeel. Dat betekent korting op je zakelijke rekening, transactiekosten en andere zakelijke betaalproducten. De Startversterker is de gratis tool van Rabobank en IkGaStarten.nl die jou helpt te starten.

Ga naar https://lnkd.in/gJg4Bm4 hashtag#rabobankutrechtsewaarden hashtag#zzp hashtag#zzpijl hashtag#rabobank hashtag#starters